Kuka ihmeen Anni.jpeg?

Olen Anni, freelance-valokuvaaja Helsingistä. Oikeesti olen syntyperäinen savolainen, joka hieman selittää mun kieroutunutta huumoria, suorapuheisuutta ja tapaa puhua. Valokuvaaminen ja hetkien taltioiminen on mulle intohimo. Vuoden 2016 alusta aloitin tekemään valokuvaushommia töinä.

Rakastan kuvata ihmisiä, ja hetkiä. Tärkeintä valokuvassa on se, että se välittää tunteita. Se kertoo konkreettisesti millainen tunne ja hetki tilanteessa oli. Haluan, että mun kuvat kertovat jotain niin kuvassa olevista ihmisistä, kuin myös musta itestäni.

Opiskelin syksyllä 2016 New Yorkissa valokuvaamista. Opiskelu mielettömässä ympäristössä, ammattilaisten ohjaamana, oli yks mun elämäni siisteimpiä kokemuksia. Minulla on luontaisesti positiivinen asenne elämään ja sosiaaliset vuorovaiktutustaitoni tuovat esille sen, että mun kaa on aina todella helppo ja rento työskennellä. Luon yleisesti hyvää fiilistä ilmapiiriin huumorintajuisen olemukseni kautta, mikä tekee kuvaustilanteista rentoja ja hauskoja, unohtamatta ammattitaitoista otetta työni lopputulokseen.

Love.

xxx

PORTFOLIO COMING SOON